A JDBC .jar fájlt hova kell bemásolnom?

0 értékelés
249 megtekintés
Andras (58 pont) kérdezte 2017. Nov 10.
Krisz szerkesztett 2017. Nov 10.
A JDBC témakörben elakadtam ott, hogy a Libraries-nél nincs Java DB driver. próbáltam a netbeans újra telepitését de nem oldodott meg, bepipáltam a GlassFish-t de nem oldódott meg a probléma.

Letöltöttem a .jar fájlokat, kérdésem hogy hova kell bemásolnom őket?

2 Válasz

0 értékelés
sancdan (22 pont) válaszolta meg 2017. Nov 10.
Krisz kiválasztva Feb 4.
 
Legjobb válasz

Szia, elmondom, hogy én hogy csináltam. Nem biztos, hogy ez a tökéletes megoldás, de nekem működik. A letöltött és kicsomagolt fájlban lesz egy lib mappa. Abban vannak a jar fájlok. A videóban látható módon rákattintasz jobb gombbal a Libraries-re -> Add Library. A felugró ablakban kattints jobb oldalon a Create... gombra. Az újabb felugró ablakban adj meg valamilyen nevet a Library Name mezőben (ez bármi lehet) -> OK gomb. Jön egy újabb felugró ablak :) aminek a jobb oldalán találsz egy Add JAR/Folder... gombot. Erre kattintva tallózd ki a lib mappát, vagy csak azokat a fájlokat, amik a videóban is láthatóak a betöltés után. Én behúztam mindet, gondoltam abból baj nem lehet. Ha ez megvan, leokézod, ekkor bekerül a listába az általad megadott néven a library és ki tudod választani. -> OK. Kész.

0 értékelés
latinkukacprof (2 pont) válaszolta meg Feb 1.

Szia. Nekem az működött , hogy Tools fül ott Servers azon belül add Server ott kiválasztod a glassfisht ott felajánlja a letöltést letöltöd  és továbbmégy .Ennyi remélem tudtam segíteni.

...